شنبه 15 ارديبهشت 1403 | Saturday 4 May 2024

مدیرمسئول رسانه خبری "پیام اردیبهشت" نفر اول جشنواره رسانه ای مردم آبادشد. شهردار کرمان، در آیین اختتامیه این جشنواره، که با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهرداری، اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد، به مفهوم توجه به عدالت شهری و توزیع عادلانه سرانه‎های خدمات شهری، در برخی از پژوهش‎های رسانه‎ای در حوزه شهری، اشاره کرد و گفت: بی‎عدالتی، شاخص‎های آن و حس بی‎عدالتی نزد مردم، مفاهیمی هستند که به‌صورت جداگانه قابل ادارک و مورد قضاوت قرار می‌گیرند.

سعید شعرباف، در خصوص اینکه از نظر مردم چه چیزی حس بی‎عدالتی را رقم می‎زند، افزود: طبق مطالعات انجام‎شده، رسانه‎ها به‌عنوان مهم‎ترین عامل، در تعریف مردم ازعدالت تشخیص داده شده‎اند.

وی با تاکید بر اینکه رسانه‎ ها اداراک مردم از مفهوم عدالت را شکل می‎دهند بیان کرد: در صورتی‎که مسئولان بخواهند یک تغییر واقعی را در بطن جامعه ایجاد کنند، این امر فقط از طریق عدالت رسانه‎ای، محقق می‎شود؛ بنابراین، از اصحاب رسانه می‎خواهیم با مطرح‎کردن مسائل شهری با رویکرد واقع‌بینانه از مشکلات موجود در جامعه گزارش تهیه کنند و به‌صورت عادلانه به آن بپردازند.

وی نقش رسانه‏‌های کرمان در بیان موضوعات شهری را خوب ارزیابی کرد و گفت: مطالبه‎گری رسانه‌‌‌ها در موضوعات شهری را می‎پذیریم و از تولیدات رسانه‎ای استقبال می‎کنیم.

منصور ایرانمنش، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرمان نیز، بر پرداختن رسانه‌‌‌ها به موضوعات شهری به‌صورت شفاف و اصولی تاکید کرد و با اشاره به اینکه شورای اسلامی شهر از این رویکرد استقبال می‎کند، ارتباط موثر رسانه‎های کرمان با شهرداری و شورای اسلامی شهر را به نفع توسعه شهری و رضایت‎مندی مردم دانست.

همچنین عباس تقی‎زاده، روزنامه‌نگار، استاد علوم ارتباطات اجتماعی و از داوران جشنواره رسانه و شهر «مردم آباد» شهرداری کرمان، انجام گزارش‎های تحقیقی و عمیق ازسوی رسانه‎ها را ضروری دانست و با بیان اینکه رسانه‎ها می‌توانند با تکنیک برجسته‎سازی موجب جهت‌‌‌دهی افکارعمومی به سمت موضوعات مغفول‌مانده شوند، گفت: حرفه روزنامه‌‌‌نگاری در کنار سختی‎ها ومشقت‎ها، کاری بسیار لذت‎بخش و گره‌خورده با اجتماع است و خبرنگاران باید با نگاهی تیزبین و کارشناسی‎شده به مسائل جامعه و شهر بپردازند.

در ادامه این مراسم، بر مبنای نظر دبیرخانه جشنواره، برای نگاه پیگیر در حوزه مسایل شهری در طول سال‌های مستمر و اختصاص سرمقاله به این موضوعات، از محمد صادق طاهری، مدیرمسئول و سردبیر نشریه واقعه و خبرنگار پیشکسوت شرکت‌کننده در این جشنواره، به‌صورت ویژه تقدیر شد.

در ادامه، آرای هیأت داوران جشنواره نیز اعلام و براساس آن، دربخش گزارش مکتوب، هدی رضوانی‌پور، برای نوشتن «خشت‌هایی که فرومی‌ریزند و مسئولانی که اقدام نمی‌کنند» از پایگاه خبری پیام اردیبهشت، شایسته رتبه اول، مهدیه طاهری‌مقدر، برای نوشتن «وضعیت خطوط تاکسی در روزهای داغ تابستان» از خبرگزاری فارس کرمان، شایسته رتبه دوم و بهناز شریفی، برای نوشتن «تنور گرم نان در پایتخت مقاومت جهان اسلام» از خبرگزاری ایمنا، شایسته رتبه سوم اعلام شدند؛ همچنین در این بخش طیبه سنجری برای نوشتن «کرمان و یک روز خبرساز» در نشریه سرای وطن شایسته تقدیر شناخته شد.

هیات داوران در بخش یادداشت، هیچ‌ اثری را برای مقام اول اعلام نکرد؛ عماد محسنی تکلو را برای نوشتن یادداشت «کرمان و اینهمه آرزو» از نشریه «ستاره کرمان» شایسته رتبه دوم و فریبا مهدی‌پور را برای نوشتن یادداشت «کرمان من، کرمان ماست» از نشریه «پایان هفته»، شایسته مقام سوم دانست؛ همچنین در این بخش الهام اتقایی برای نوشتن یادداشت «رمز عملیات؛ کرمانم آباد» از نشریه «صبح کرمان» شایسته تقدیر اعلام شد.

در بخش «ویدیو ژورنال» یا «چندرسانه‌ای» نیز، هیات داوران، کوثر نمک‌شناس را برای تولید ویدئوژورنال «شهرداری کرمان، گرفتار در کنترل سگ‌های بلاصاحب» و انتشار آن در پایگاه خبری کرمان نو و «پریسا باقری» را برای گزارش «واکنش مردم به میدان ارگ» در پایگاه خبری صبح کرمان، بدون رتبه‌بندی، برگزیده اعلام کرد و اعظم پسند را برای تولید گزارش «پارک‌های مسافر‌پذیر کرمان در ایام نوروز» در پایگاه راه آرمان، شایسته تقدیر دانست.

هیات داوران این جشنواره, با تشویق خبرنگاران و اصحاب رسانه به گفت‌و‌گوهای تخصصی و مطالبه‌گرانه و انتشار گزارش‌های خبری- تصویری در حد استاندارد کشوری، از اعلام اثر برگزیده در دوبخش گفت‌و‌گو و گزارش تصویری خودداری کرد.

 

 

تمامی حقوق متعلق به پایگاه خبری پیام اردیبهشت میباشد.

طراحی و اجرا : گروه زند

Template Design:Dima Group